TYPISK

Typisk Jonatan Spang

NYT ONE-MAN SHOW FRA JONATAN SPANG

 

Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonatan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. Med TYPISK stiller han skarpt på hele verden. Og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

Jonatan Spang har taget en pause fra den seer-successen ’Tæt På Sandheden’ på DR2 for at vende tilbage til rødderne. Det sker med en ny landsdækkende turne ’TYPISK’, som får premiere den 22. august 2019.

Hvor hans tidligere shows har haft overskrifter som Damer, Familie, Bryllup og Danmark – tager ’TYPISK’ dig med ud i den store verden og ender i det helt nære.

Om showet siger Jonatan Spang selv: ’Jeg har det med at blive optaget af de alle mulige spændende projekter. Men der er ikke noget jeg elsker mere end at være på tour og have kontakt med publikum, og høre dem skrige af grin hver aften.’

Showet er et klassisk Jonatan Spang one-man show: En mand – en mikrofon – en stor mavekrampe hver aften.

Fans af ’Tæt på sandheden’ vil opleve alt det de elsker. Den skarpe satire og de overraskende pointer, men også noget nyt når Jonatan stiller skarpt på sit eget liv. Det trofaste publikum kan glæde sig over,  at han vender tilbage til det han gør allerbedst.

Om hans tilbagevenden til live comedy, siger han selv: ’Nu hvor jeg har taget beslutningen kan jeg næsten ikke vente med at komme afsted. Jeg tror at timingen er god til at tage en pause fra ’Tæt på sandheden’. Og jeg lover at være ligeså hård ved mig selv, som jeg er ved ugens nyheder.’

Forvent satire på højt niveau og glæd dig til, at Jonatan Spang hudfletter dagens Danmark og hans egen lille verden.

Med andre ord – det bliver TYPISK Jonatan Spang!

 

 

 

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden showet.
Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet)

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt.

 

  • Pris: 405 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 30.
    November
    2019 19.00
  • Kategori: COMEDY
  • Varighed: 90 min. u. pause
Politiken
Ekstra Bladet
BT