INTIM

En Lille Smule Ubehag

 

Rystende komisk cancer-monolog

En empatisk, varm, rørende og rystende morsom forestilling om prostatakræft. Ja! En Lille Smule Ubehag er en fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt.

En 55-årig professor får konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd. Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Frank Fjordby møder på sin vej, da han med et bliver patientliggjort.

Fra drænende bivirkninger, angstprovokerende venteværelser, til intime samtaler med læger, familien, døden og såmænd også Franks sammenbidte ringmuskel, der ikke vil åbne sig for videnskaben. Tag med på en gribende one-man mission med frygt, sårbarhed og et tykt lag komisk guld, der vækker håbet.

 

Medvirkende: Holger Østergaard // Tekst: Jeff Metcalf // Instruktion: Per Smedegaard // Oversættelse: ABC Sprog // Lyddesign: Anton Bast // Lysdesign: Henrik Sloth // Foto: Morten Fauerby // Produceret af: Teatret Svalegangen

 

Bemærk

Som følge af Covid-19 sælges alle billetter i sæson 2020/21 som unummererede pladser. Læs mere om vores Covid-19 tiltag her

 

OBS! Som følge af Covid-19 er talks indtil videre aflyst

GRATIS TALKS PÅ DENNE FORESTILLING

På denne forestilling har du mulighed for at opleve gratis pre- og aftertalk. Begge dele foregår i foyeren henholdsvis 30 minutter før forestillingen og ca. 15 minutter efter forestillingen. Så snup dig en kop kaffe eller et godt glas i baren – og få lidt ekstra krydderi på din teateroplevelse.
Læs mere om talks her.

 

OBS! Som følge af Covid-19 er TeaterTapas indtil videre ikke muligt

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet)

 

OBS! Som følge af Covid-19 vil der være begrænset udvalg i TeaterCaféen

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 26.
  Januar
  2021 19.30
 • Kategori: TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 95 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2020-21

 • Arrangeret af:
Aarhus Update
Kulturnyt.dk
Jyllands-posten
Århus Stiftstidende
Scenekanten