Livet

Ud Med Knud – Slagelse

UD MED KNUD er en musikalsk familieforestilling efter Jesper Wung-Sungs anmelderroste roman af samme navn.

William er en helt almindelig dreng, som tænker på helt almindelige ting. Som at han gerne vil beholde sin faste plads ved siden af sin bedste ven Sebastian. Og at Katrine fra klassen er sød. Men William tænker også på Knud…

Knud derimod er ikke nogen almindelig dreng. Knud er Williams sygdom. For William har kræft. Og Knud er ikke lige den slags ven, man drømmer om. William har prøvet alle former for overraskelsesangreb for at komme af med Knud, men når Knud ikke er der, længes William også efter ham. For selv om Knud er sådan en, ingen ønsker at få tæt ind på livet, så er det også svært at finde sig selv, når han ikke er der.

UD MED KNUD er en livsbekræftende og morsom musikalsk fortælling for børn og voksne – om at leve med sygdom helt tæt inde på livet. Glæd jer til en rørende forestilling, der tager et af livets store emner op og behandler det med stor kærlighed, humor og håb til livet!

 


OBS! Denne forestilling vises på forskellige spillesteder.
Vær opmærksom på spillestedet, når du foretager billekøb.


 

Medvirkende: Michael Slebsager, Janus Elsig, Maria La Cour, Andreas Berg Nielsen / Dramatikere: Leiv Arne Kjøllmoen, Henriette Vedel, baseret på Jesper Wung-Sungs roman Ud Med Knud / Instruktør: Leiv Arne Kjøllmoen og Robert Parr / Scenograf- og kostumedesigner: Lisbeth Burian / Skrædder og rekvisitør: Helle Birkholm / Komponist: Sanne Graulund / Lyddesigner: Erik Christoffersen / Drum programmør: Henrik Askou / Dramaturgisk- og produktionsassistent: Barbara Rousset / Koreografisk konsulent: Jannik Elkjær / Undervisningsmateriale: Barbara Rousset / Teknikere: Lucas de Azevedo, Oskar Sass / Scenebygger: Jakob Ebbe / Produktionsledere: Robert Parr, Kristoffer Møller Hansen / PlakatdesignAsako Kido Parr / Co-produceret af: Holbæk Teater og Teatret Fair Play

 

 

I samarbejde med:

 

Forestillingen er støttet af:

  

 

Ud Med Knud, Holbæk Teater og Teatret Fair Play samler ind til Børnecancerfonden

MobilePay 226390

 


 

TEATERbaren

I baren i foyeren finder du et udvalgt af øl, vin og vand, kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

 • Priser: 65 - 195 DKK
 • Sted: Slagelse Teater
 • Spilleperiode: 21.
  September -
  22.
  September
  2021
 • Kategori: Årskort, Slagelse Teater, TEATER
 • Alder: Fra 10 år
 • Varighed: 75 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2021-22