SVIGT
Teaterdokumentar om alkoholmisbrug

ULTIMATUM

Stærk teaterdokumentar om alkoholmisbrug i familien

I teaterdokumentaren Ultimatum står far og datter på scenen sammen for at fortælle den hudløst ærlige beretning om et liv og en familie, der gik i stykker. Men også en familie, der har fundet livet og hinanden igen – på grund af et ultimatum…

“Jeg tømte mine egne børns sparebøsser og hævede deres børneopsparinger. Jeg kunne ikke engang glæde mig sammen med mine børn juleaften. Det eneste, jeg gik op i, var at komme på lokum og tage en bane kokain.”

Det er mere end femten år siden, at Henrik Halby stoppede sit misbrug. Han var afhængig af alkohol og hårde stoffer. En afhængighed der ødelagde, ikke bare en voksen mand, men en familie og relationer til venner og kollegaer. Med flere selvmordsforsøg kunne historien være endt brat, hvis ikke det var for et brev. Et brev fra hans egen datter.

En teaterdokumentar om den usminkede virkelighed – helt uden fiktion.

(En teaterdokumentar er det virkelighedens hovedperson, der selv står på scenen og fortæller deres egen historie – sat i scene med teatrets virkemidler og instrueret af en professionel skuespiller og instruktør.)

Medvirkende: Henrik Halby & Julie Halby / Instruktion: Kristoffer Møller Hansen / Produceret af Holbæk Teater

 

Fokus på Alkoholmisbrug

I uge 40-42 sætter Sundhedsstyrelsen fokus på danskernes forbrug af alkohol i hele Danmark. Dette markerer Holbæk Teater ved igen at præsentere teaterdokumentaren Ultimatum, der har turneret i hele Danmark og været opført over 90 gange, siden premieren på Holbæk Teater i 2013.

ULTIMATUM kan også købes som turné-forestilling klik her

Del på Facebook
 • Priser: 65 - 195 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 25.
  April
  2019 19.30
 • Kategori: TEATER
 • Alder: fra 15 år
 • Varighed: 75 min. uden pause
 • Gratis med: