Venter På Stegte Duer

En fysisk collage om timing og tålmodighed – Venter på stegte duer

Den perfekte timing, en fyraftensøl, den store kærlighed, en smøg i pausen, nogen der tager dig seriøst. Hvornår? Det er fandme neder’n at vente på noget. Især når intet venter på dig.

VENTER PÅ STEGTE DUER er en fysisk collage om timing, tålmodighed og alt det, vi hver især går og venter på. Forestillingen tager hånd om de mennesker, der er gået i stå, og dem der ikke ved, hvordan man står stille. Det er svært at bedømme, hvad der egentlig er værd at vente på. Presset om at udnytte tiden bedst muligt får mange til at stige af toget. Nogle stiger aldrig på igen. Hvad sker der med dem?

Gennem humor og skrøbelighed undersøger tre kroppe, hvad der sker med os, når vi ikke kan kontrollere tiden

 

Gæstespil med Kånstkollektivet – udvalgt af elever fra Holbæk Drama College

 

Medvirkende, iscenesættelse og idé: Cecilie Haugaard, Rune Klenø og Mathilde Bækmark Produktionsleder: Julijane Petruska Scenograf og komponist: Sofie Kallan Lysdesigner: Thora Eriksen og Anders Bernstorff Turnédesign og teknisk ansvarlig: Alexander Tofteskov Hjalmarsson Kunstnerisk konsulent: Niels Skovgaard Andersen Trailer: Mikkel Mørup Fotograf: Louise Eriksen Plakat foto: Nikolaj Lütken

 

SPILLESTED

Teatret Fair Play, Borchsvej 3, 4300 Holbæk
Fra 14 år og op

 

 


 

Teaterbaren

Baren åbner 30 min. før forestillingsstart. Her kan du købe kaffe, te, sodavand, juice, øl og vin, som kan nydes før eller efter forestillingerne.

 

 

 • Priser: 65 - 135 DKK
 • Sted: Teatret Fair Play
 • Spilleperiode: 28.
  September
  2022 20.00
 • Kategori: Børn/Unge, Fair Play, SÆSONKORT, TEATER
 • Alder: Fra 14 år og op
 • Varighed: 60 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2022-23