SARA

Vores forestilling om Sara

Med Holbæk Drama College

En af de morgener, hvor kulden er så fugtig og klam, at den kryber ind i knoglerne og gnaver løs. Hvor det eneste man har lyst til, er at trække dynen op over hovedet og lade verden blive udenfor… Så lyder et skrig.

Sara er væk!

Vores Forestilling om Sara er en rørende historie om en glad og tryg pige, der næsten mister livet på grund af mobning. Forestillingen kommer hverken med løftede pegefingre eller med løsninger, men fokuserer på, hvad mobningen betyder for Sara, og på hvor svært det er for forældrene at stille noget op.

Vores Forestilling om Sara handler om den 10-årige Sara, der efter en sommerferie pludselig finder sig selv i rollen som klassens mobbeoffer – isoleret og udelukket fra fællesskabet. Endda med sin bedste veninde, Maria, som frontfigur i mobberiet.

I Teatret Fair Plays professionelle regi optræder 2. årgang fra Holbæk Drama College i forestillingen, der har været opsat to gange tidligere, og hvor pressen bl.a. skrev:

”Enkel og stærkt fortalt historie om mobningens modbydelige kunst.”
Henrik Lyding, Teateravisen.dk

 

Medvirkende: Mikkel Jakobsen Nielsen, Amalie Louise Hallberg, Liva Lykke Friis, Matilde Røgilds, Mia Fenja Kringelhede og Sofie Richoff Jensen
Instruktion: Robert Parr
Manuskript: Michael Ramløse og Kira Elhauge, bearbejdet af Robert Parr
Scenografi: Tanja Bovin
Teknik og værksted: Jakob Ebbe

Del på Facebook
  • Pris: 90 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 23.
    Februar
    2019 16.00
  • Kategori: HDC
  • Alder: fra 12 år
  • Varighed: 60 min. u. pause