Cirkus

W/hole

En helhjertet og halvtosset nycirkus-forestilling – W-hole

Huller er skræmmende, og huller er spændende. Huller er muligheder, og nogle huller er helt umulige at begribe. Der er så mange huller, at vi aldrig når helt til bunds.

W/hole følger de to jonglører Samuel Gustavsson og Petter Wadsten og deres fælles fascination af alle hullerne omkring dem. En overraskende fortabelse i et velkendt fænomen, der har ledt dem fra knaphuller til verdens dybeste hul i Murmansk. Intet hul er for småt eller stort til at rumme deres forundring – hullerne de finder, hullerne de fylder og hullerne de selv skaber undervejs.

Gennem de to antiheltes fåmælte venskab og utraditionelle valg af jongleringsobjekter opstår en helhjertet og halvtosset forestilling. Der kombinerer tør komik med deres fintfølende sans for det betagende ved nørderiets vedholdenhed.

På lavpraktisk gør-det-selv manér får det underfundige makkerpar skovle, spande, reb, sand og brædder til at udgøre en hel og hullet jongleringsforestilling om alt det, der kun er, fordi noget andet ikke er. I et musikalsk univers af finsk tango og lyden af ingenting minder de os om, at for at komme ned, må man sommetider op.

I sidste ende er mennesket ikke andet end massen om det hul, vi på forunderlig vis efterlader os i verden, når vi dør.

Medvirkende: Petter Wadsten, Samuel Gustavsson Instruktion: Nina Kareis Kostumer og scenografi: Signe Beckman Lys: Sonja Lea Lyd: Alice Carreri Videoklipper: Solvejg Hockings Supervision: Catherine Poher og Thomas Eisenhardt Foto: Sõren MeisnerProduceret af: Rapid Eye og Aaben Dans

 

“Et Mesterligt makkerpar. ‘W/hole’ forener spektakulære og visuelle kvaliteter med oplevelsen af to nycirkusteaterartister i særklasse.”
– Teateravisen

 

SPILLESTED

Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

 


 

Fakta:

Rapid Eye blev stiftet i 2010 af jonglør og koreograf Samuel Gustavsson, der har en baggrund i det internationalt anerkendte Cirkus Cirkör og blandt andet har arbejdet og turneret med Kitt Johnson igennem flere år. Rapid Eye skaber forestillinger i grænselandet mellem nycirkus, dans og visuelt teater for både børn og voksne, i et krydsfelt af humor, non-verbal poesi og filosofisk magi

 


 

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 

 • Priser: 85 - 215 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 19.
  September
  2022 19.30
 • Kategori: Holbæk Teater, SÆSONKORT, TEATER
 • Alder: Voksen
 • Varighed: 50 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2022-23

 • Arrangeret af:
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true","rtl":"false"}