GRIN

En morsom aften med troubaduren og musikeren Per Worm

Karsten har siden hans tidlige ungdomsår vidst, at det var musiker, han ville være. Sammen med vennerne starter han rockbandet The Fucking Albinos. Men først da han – for at tjene penge – går ud af bandet, får han et kæmpe hit med sangen “Sommer, Sommer, Sommer”. På trods af succesen blev ingenting alligevel som Karsten havde drømt om… ROST TIL SKYERNE er en super musikalsk og hylende morsom forestilling om at svigte sit indre barn, sin ungdoms vildskab og om at gå på kompromis med sine drømme!
Det er den gode fortælling, musikken og humoren som står i centrum i en  forestilling, der på fornemmeste vis og med stor lune rammer tidsånden og os alle sammen lige der, hvor det gør allermest AV! 
Med ROST TIL SKYERNE kaster musikeren og komponisten Per Worm sig ud i en musikalsk og meget aktuel blanding af stand-up, satiriske sange og fortællinger fra en til tider absurd verden. 

”Ordet kunstner kan ikke bruges mere. Det er misbrugt langt ud over kvalmegrænsen og bør afskaffes. Jeg mener reelt kun, at der findes ganske få af slagsen i verden. Per Worm kan godt vise sig at være en af dem.” – Niels Hausgaard.

Per Worm modtog WORDS-prisen i 2016 og han vandt Zulu Comedy Slam i 2011 og har siden turneret med Allan Olsen.

>>> Hent turnématerialet som PDF :  Rost til skyerne – turne 18-19

 

MEDVIRKENDE: PER WORM
INSTRUKTION: KRISTOFFER MØLLER HANSEN
KUNSTNERISK KONSULENT: NIELS VENDIUS
CO-PRODUKTION AF HOLBÆK TEATER OG THY TEATER

 

få ROST TIL SKYERNE ud til jer

BOOKING Kontakt Brian Kristensen eller Tina Hvarre på Holbæk Teater for at købe og booke ROST TIL SKYERNE til at spille hos jer på 59 43 17 77 eller send en mail til th@het.dk

VARIGHED ca. 100 min. inkl. pause

ALDERSGRUPPE Ung/voksen (fra 12 år)

TEKNISKE KRAV Minimumskrav til spilleareal: 4m bred  x 4 m dyb og 3 m høj. Mørklægning. Strøm: 230V ved afvikling og scene.

PRISER 14.500,- op til 200 publikummer. 18.500,- op til 400 publikummer. (Alle priser er ekskl. moms)