GRIN

En morsom aften med troubaduren og musikeren Per Worm

I disse tider med politisk korrekthed og konstant frygt for at såre andres følelser, går en troubadour og hans guitar hårde tider i møde. 

Han prøver så godt han kan. Men det eneste han i perioder får sunget er, med på ventemusikken hos statsforvaltningen, når han venter på  at få samkvemstid med sit barn.

En ur-komisk forestilling og hyggelig aften i selskab med en musiker, der ikke har mere at miste – og derfor tør sige alt! 

Rost til Skyerne er en leg med genrerne: koncert, comedy, musical og monolog. En skøn aften, hvor musikerens følelser og tanker mellem numrene bliver tilsat musik. En leg med form, hvor pausemusikken bliver til hovednummeret.

På scenen står musikeren, komponisten og Nordjyden Per Worm. Han er uddannet klassisk guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium. Han har optrådt med de største danske sangskriverne, bl.a. Niels Hausgaard og Allan Olsen. Han vandt Danmarksmesterskabet i Comedy Slam i 2012.

MEDVIRKENDE: PER WORM

INSTRUKTION: KRISTOFFER MØLLER HANSEN

KUNSTNERISK KONSULENT: NIELS VENDIUS

CO-PRODUKTION AF HOLBÆK TEATER OG THY TEATER

”Ordet kunstner kan ikke bruges mere. Det er misbrugt langt ud over kvalmegrænsen og bør afskaffes. Jeg mener reelt kun, at der findes ganske få af slagsen i verden. Per Worm kan godt vise sig at være en af dem.” – Niels Hausgaard.

Per Worm modtog WORDS Hovedprisen i 2016, WORDS Publikumspris i 2018 og han vandt Zulu Comedy Slam i 2011 og har siden turneret med Allan Olsen.

>>> Hent turnématerialet som PDF: Rost til skyerne – turnemateriale 19-20

 

MEDVIRKENDE: PER WORM
INSTRUKTION: KRISTOFFER MØLLER HANSEN
KUNSTNERISK KONSULENT: NIELS VENDIUS
CO-PRODUKTION AF HOLBÆK TEATER OG THY TEATER

 

få ROST TIL SKYERNE ud til jer

BOOKING Kontakt Tina Hvarre på Holbæk Teater for at købe og booke ROST TIL SKYERNE til at spille hos jer på 59 43 17 77 eller send en mail til th@het.dk

VARIGHED ca. 100 min. inkl. pause

ALDERSGRUPPE Ung/voksen (fra 12 år)

TEKNISKE KRAV Minimumskrav til spilleareal: 4m bred  x 4 m dyb og 3 m høj. Mørklægning. Strøm: 230V ved afvikling og scene.

PRISER 14.500,- op til 200 publikummer. 18.500,- op til 400 publikummer. (Alle priser er ekskl. moms)