kultur

jjj

Specialpris på teaterbilletter til skoler og institutioner

Giv jeres børn/unge en teateroplevelse på Holbæk Teater. Vi tilbyder teaterbilletter til børnehaver, skoler og andre institutioner til en specialpris på kr. 50.- pr. billet. Denne pris gælder for både børn- og voksenbilletter til alle Holbæk Teaters egenproduktioner og gæstespil.

Vores skoleforestillinger spiller typisk hverdage indenfor almindelig skoletid, men specialprisen gælder også til udvalgte aftenforestillinger.

 

På listen herunder kan I se hvilke forestillinger, der er tilgængelige til specialprisen i indeværende- og kommende sæson:

Sæson 20/21

Walkman onsdag d. 7/4-21, kl. 19:30

Cykelmyggen Egon uge 17, 2021 – skoleforestillinger kl. 10:00 – kontakt teatret for datoer.

 

Sæson 21/22

Zorro og Den Forbudte Sombrero – d. 8/8 – 5/9-2021. Torsdag – lørdag kl. 19:00. Søndag kl. 16:00.

– Bemærk listen over forestillinger sæson 21/22 opdateres løbende.

 

Er I en skole eller anden institution, og ønsker I billetter til én eller flere af ovenstående forestillinger til specialpris kr. 50.- pr. billet, kan billetter bestilles på 25 94 61 71, eller hos Tina Hvarre på th@sjteater.dk

 

I bedes oplyse følgende i mailen:

Forestilling:

Dato og tid:

Antal børn:

Antal voksne:

Skole:

Adresse:

Kontaktperson:

Kontaktpersons mail + mobilnummer:

*EAN-nummer (ønsker I at betale med en EAN-faktura, skal I oplyse skolens EAN-nummer)

 

Bemærk at billetter til specialpris ikke kan kombineres med andre rabatter, og ikke er refusionsberettigede.

 

Om refusion på køb af teaterforestillinger

I Danmark kan alle kommunale institutioner og skoler søge om at få refusion ved køb af teaterforestillingerRefusionen udgør 50% af billetprisen ekskl. moms. Som kommunal skole og institution skal I søge refusion hos jeres kommune – typisk hos Kultur- og Fritidssekretariat.
Skoler og institutioner i Holbæk Kommune skal henvende sig til Kultur- og Fritidssekretariatet på kulturogfritid@holb.dk. Ved spørgsmål kan Hans Henrik Nielsen kontaktes direkte på telefon 7236 8093.
Læs også skrivelse om Refusion børneteater mv. fra Holbæk Kommune.

Ikke-kommunale skoler/institutioner kommunerne: Kalundborg, Lejre, Odsherred, Ringsted, Slagelse og Sorø, kan henvende sig til Bent Holmegaard fra Kulturregion Midt- og Vestsjælland på mail bhh@odsherred.dk eller på telefon 5966 6403.