bagom

Krydr din teatertur med mere…

Med TALKS byder vi på mere! Så snup et godt glas eller en kop kaffe i TeaterCafeen og slut dig til andre teaterglade gæster på vores gratis TALKS. Her er der mulighed for at høre mere, møde kunstnerne bag, få et indblik i og få svar på eventuelle spørgsmål, der måtte trænge sig på.

Pre Talks

Pre-talks er en kort introduktion til aftenens forestilling og giver dig spændende indsigt i genren, kunstnerne bag, tiden teksten er skrevet ind i og meget mere. 

Det er primært lektor Lotte Thulstrup, som står for introduktionerne. På udvalgte forestillinger vil det enten være teaterlederne Kristoffer Møller Hansen eller Brian Kristensen, der står for aftenens pre-talk. 

Pre-talks finder sted på den lille scene i foyeren 30 minutter inden forestillingsstart. De varer ca. 15 minutter og efterlader god tid til, at du i ro og mag kan finde din plads inden forestillingen. 

PRE TALKS er gratis, når du har billet til aftenens forestilling. Du kan ikke reservere plads til Pre-talks.

After Talks

Med After-talks inviterer vi publikum til at deltage i spændende møder med instruktører, skuespillere og andre kunstnere bag forestillingen. Her kan du få et kig bag forestillingen, tilblivelsen og få svar på eventuelle spørgsmål, der måtte trænge sig på.
Det er kulturjournalist Marianne Povelsen, der faciliterer samtalerne. Også her vil det ved udvalgte forestillinger være en af Holbæk Teaters teaterledere, der står for after-talken.

After-talks finder sted i foyeren og starter ca. 15-20 min. efter forestillingen, når spillerne har fået sminke og kostumer af.  Det varer op til en halv time og ståpladser kan forekomme, da after talks allerede er blevet populære.

AFTER TALKS er gratis, når du har billet til aftenens forestilling. Du kan ikke reservere plads til After-talks.

 

Talk Dage

17.08. Gøngehøvdingen
18.09. Bridge over Troubled Water
01.10. Jeg Løber
20.10. Peer Gynt
30.10. Op på Hesten Igen
02.11. I Sidste Øjeblik
06.12. This is Christmas
10.01. Rost til Skyerne (kun aftertalk)
17.01. Livet – hvor svært ka’ det være
26.01. Hr. Ibrahim & Koranens Blomster
06.02. Krash & Chopin danser
19.02. King Lear
25.02. Kunsten at Dø
07.03. Jagten på det Grå Guld
25.03. Glemmer Du…
10.04. Mixdouble

Krydr din teateroplevelse med med talks, tapas fra TeaterCafeen og et godt glas i baren. Du sammensætter selv din aften!

Medarbejdere

Lotte Tulstrup / lektor og vært på pre-talks

Marianne Povelsen

/ kulturjournalist og vært på After-talks