Holbæk Teater er et kulturelt samlingspunkt og teater i Vestsjælland – og desuden det største professionelle teater uden for København. Sammen med andre kulturinstitutioner i kommunen arbejder vi på at styrke den kunstneriske profil i området. Vi er en del af et stærkt lokalt forankret teatermiljø, der både samarbejder med det lokale erhvervsliv og andre kulturinstitutioner. Vi er desuden medstiftere af Holbæk Drama College, der udvikler unge talenter. Vi mener nemlig, at vi er allerstærkest, når vi er sammen. Sammen arbejder vi derfor på at leve op til vores ry, som det største og mest alsidige teater i Vestsjælland.    

 

Et teater med bankende hjerter

Holbæk Teater er vi et team af passionerede medarbejdere, der alle brænder for teater. Som professionelt producerende teater har vi egen skrædderstue, teknisk stab og administration med billet- og turnesalg, marketing og bogholderi samt et stærkt hold i forhuset til at modtage og servicere vores publikum.  

 

Vores vision er at være sammen

Vores vision er at skabe et teaterrum, hvor folk kan mødes og sammen få nogle gode oplevelser, der både kan underholde i øjeblikket og forhåbentlig også give stof til eftertanke. Vores mantra er “VÆR SAMMEN”, og det gennemsyrer alle  vores kulturelle arrangementer. Vi vil inspirere til et sprudlende og givende kulturmiljø i vores lokalområde. Det er dén følelse, du vil blive mødt af, når du besøger Holbæk Teater i Vestsjælland.

 

Et teaterprogram for alle

For os er teater for alle. Det afspejler sig i vores alsidige program, hvor der er noget for alle. Vi har 120 aktive spilleaftener om året, hvor vi både præsenterer egne produktioner og gæstespil fra bl.a. Folketeatret og Det Kongelige Teater. Vi præsenterer  også musik, danseforestillinger, stand-up, vores kendte saloner og vores sommerforestillinger, som er blevet et tilløbsstykke fra hele Sjælland. Så vores teater i Vestsjælland henvender sig til alle aldersgrupper og interesser.  

 

Sådan finder du vores teater på Vestsjælland

Du finder Holbæk Teater i Vestsjælland på Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk, en adresse der ligger centralt i byen, både i forhold til offentlige transportmuligheder, parkering og til at snuppe en bid mad eller en drink før eller efter forestillingen.

Derudover kan du selvfølgelig også nyde en middag i vores egen café, TeaterCafeen by SuRi. Har du spørgsmål til vores forestillinger eller arrangementer, er du velkommen til at kontakte os på mail info@het.dk eller til at give os et kald på telefon + 45 59 43 17 77 alle hverdage mellem kl. 10 og 14. Du kan også altid besøge vores Facebookprofil.