tapas

TeaterCafeen by SuRi har til formål at mætte teatergæsternes sultne munde med bidder af Spanien, middelhavets og sydlandsk kultur, baseret på vores egen egns stolte madskatte.

Maden vi tilbereder, forsøger ikke at være gourmet, til gengæld er smagen præcis, som den skal være og serveres i vores hyggelige og stemningsfyldte café på Holbæk Teater.

Vores tapas består af forskellige små retter, baseret på lokale råvarer i sæsonen, og sammensættes af vores køkkenchef på daglig basis. Vi har tilpassede vine til vores tapas, husets egen øl og spændende drinks.

 

TeaterMenu by SuRi giver dig mulighed for at spise på restaurant SuRi før forestillingen, hvor køkkenchefen sammensætter en to retters menu til teatrets gæster. Restaurantens køkkenchef og kokke leverer og fortryller med råvarer og smagsoplevelser, du sent vil glemme.

 

Selve Restaurant SuRi ligger som en unik perle i Holbæks gamle havn, med en terrasse, der ligger side om side med de gamle træskibe, og hvor råvarerne primært er hentet hos lokale leverandører, hvor passionerede ildsjæle kæler for kvalitet i de råvarer, de fremelsker, dyrker, finde og fanger. Deres viden og kærlighed til produkterne er med til at inspirere og udvikle de mange spændende retter og menuer i restauranten.

Læs mere om Restaurant SuRi her