HYGGE
TeaterCafeen på Holbæk Teater

Start dit besøg i TeaterCafeen

Mange af vores gæster nyder at starte aftenen i TeaterCaféen med hyggeligt samvær over et godt glas og lækre TeaterTapas fra Restaurant SuRi. TeaterTapas skal forudbestilles sammen med dine teaterbilletter.

I TeaterCaféen kan du købe et godt glas vin, en kold øl eller en lækker kop kaffe samt diverse snacks i sødt og salt kategorien.

Bestil til pausen inden forestillingen

Hvis du skal se en forestilling med pause, kan du bestille til pausen, når du kommer. Så kan I springe køen over og nyde pausen med et godt glas vin, en kop friskbrygget kaffe eller hvad der måtte friste jer.

 

Teatertapas

TeaterTapas fra Restaurant SuRi er bidder af Spanien, middelhavets og sydlandsk kultur, baseret på vores egen egns stolte madskatte. Maden forsøger ikke at være gourmet, til gengæld er smagen præcis, som den skal være.

Vores tapas består af forskellige små retter, baseret på lokale råvarer i sæsonen, og sammensættes af SuRis køkkenchef. Tapasretterne skiftes ud ca. hver anden måned, så de passer til årstiden.

TeaterTapas serveres fra kl. 18.00 før forestillingen i vores café i øvre foyer (på comedy shows med start kl. 19.00, serveres de fra 17.30).

 

Menu til og med marts 2020:

  • Marinerede rejer, røget mayo og kålchips
  • Brændt laks, sesam, teriyaki og æble
  • Krydrede frikadeller på spyd, peanutdip og “agurkesalat”
  • Kyllinge Ballotine, urterasp, mayo og syltede rødløg
  • Langtidsstegt okse, syltede græskar, græskarcreme og ristede kikærter
  • Glaserede oksekæber, løg, rødder, svampe og urter
  • Hvid chokolademousse, bær og brændt hvid chokolade
  • Stenovnsbrød og tapenade

 

Teater Tapas by SuRi pris pr. person 195,-.

Tilkøbes når du køber dine billetter. Har du allerede billet, men vil gerne tilkøbe tapas? Så klik ind på den forestilling, du skal til og klik “Køb spisning m.m.” (husk at vælge den rigtige dato, hvis der er flere spilledage)

 

TeaterTapas på Holbæk Teater   TeaterTapas på Holbæk Teater